marți, 1 mai 2012

Prezenta Romaniei la Hannover Messe, cel mai mare targ industrial din lume

Cinci mii de expozanti din 69 de tari, 19 000 de vizitatori estimati, 20 000 din afara Europei. Ma opresc aici cu cifrele care descriu cel mai mare Targ Industrial din lume: Hannover Messe, care se tine anual la Hanovra desigur, in Germania.
Aici se reunesc toti actorii: atat marile nume ale scenei industriale de cercetare dezvoltare, cat si cei mai marunti. Obiectivul principal pentru toata luema este expunerea celor mai noi solutii din tehnologie industriala, energie, tehnologia mediului, automatizari, subcontractari de servicii si tot ce are legatura cu cercetarea si dezvoltarea. Anul acesta China a fost partener oficial al Hannover Messe cu sloganul Greenteligence - Inteligenta verde.
Ultimii ani au fost marcati de criza economica mondiala si Targul Hanovra isi diminuase spatiul de expunere. Multi expozanti au preferat sa seta acasa, fara sa cheltuie pe o deplasare "exotica".
Romania s-a aflat la cea de a 18-a participare, cu 40 de companii in cadrul standului national cat si in standuri proprii.


Invitati: Ion Potarniche - dir. gen. ICPE ACTEL, presedinte al Asociatiei Profesionale Patronatul Roman din Industriiile Electronica, Comunicatii si Tehnologia Informatiei (APREL).
            Valeriu Velciu - presedinte APREL, dir. general ELECTROTEL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu